Zelfbouw

Meer over het zelf bouwen van e-sigaret onderdelen

Zelf bouwen houdt in dat u zelf onderdelen voor uw e-sigaret maakt. Deze producten zijn dan ook vooral geliefd onder hobbyisten binnen e-roken.Er bestaan verschillende zelfbouw producten die gebruikt kunnen worden door hobbyisten die graag zelf aan de slag gaan.

RTA/Tanks versus RDA/Drippers

RTA is de afkorting voor Rebuildable Tank Atomizer, ofwel: zelfbouw tank verdamper. RDA betekent Rebuildable Dripping Atomizer en is dus een zelfbouw dripper. Beide producten zijn geschikt voor hobbyisten die zelf graag coils bouwen. Het voordeel van een RTA is dat u een tank heeft voor het opslaan van de e-liquid, terwijl de RDA juist als voordeel heeft dat u snel van smaak kunt wisselen. Een ander voordeel van een RDA ten opzichte van een RTA is dat het mondstuk dichter op het hitte-element (de coil) zit, zodat de smaakbeleving beter is.

Zelf coils bouwen

Om zelf hitte-elementen (coils) te bouwen, heeft u specifieke toebehoren nodig. Easy Vapes heeft alle producten die u nodig heeft: van verschillende soorten weerstandsdraad tot handige toolkits.