Retourneren | Easy Vapes

Retour zenden

U kunt een product retourneren aan Easy Vapes in de volgende gevallen:

  • U wilt aanspraak maken op het herroepingsrecht
  • U heeft een verkeerd geleverd product ontvangen
  • U heeft een product ontvangen dat defect is (DOA)
  • U maakt aanspraak op de garantie om een geldige reden (zie garantie voorwaarden)

Neem in alle bovenstaande gevallen eerst contact op met Easy Vapes via het contact formulier zodat we bij ontvangst weten van wie het product is en wat er aan mankeert.


Hoe u een product retour dient te zenden

Retourneer uw product altijd in een voldoende beschermende verpakking zoals een (brievenbus)doosje en/of bubbel envelop.
Normale enveloppen kunnen door de (zware) producten makkelijk openscheuren en hierdoor gaat uw product verloren bij de post.
Gebruik het volgende adres om uw producten retour te zenden:

Easy Vapes
Ceresstraat 1
4811 CA Breda
Nederland

Kosten voor een retourzending zijn voor rekening van de klant.

Zichttermijn / Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht of zichttermijn betekend dat u binnen 14 dagen na aankoop van gedachten kan/mag veranderen en uw aankoop kunt ontbinden.
De 14 dagen gaan in op het moment van ontvangst.

Tijdens de bedenktijd wordt van de consument verwacht dat hij/zij het product en de verpakking onbeschadigd en in originele staat retour kan aanbieden.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn producten die om hygiënische redenen niet terug kunnen worden genomen zoals E-liquids, tanks, clearomizers, producten met een mondstuk en producten die gevuld kunnen worden met E-liquids.

U ontvangt na goedkeuring van de retourzending het aankoopbedrag min de kosten voor de initiele verzending en betaling binnen 30 dagen op uw rekening.