Over Easy Vapes | Easy Vapes

Easy Vapes is de speciaalzaak bij uitstek voor kwaliteitsproducten rondom het elektronisch roken, dampen, ofwel; vapen.

U kiest voor Easy Vapes omdat u het beste product van het moment wilt hebben en niet met ouderwetse of nog-niet-geteste systemen wilt zitten.
De ontwikkelingen van de elektronische sigaretten en persoonlijke verdampers gaan met een sneltreinvaart en Easy Vapes scheidt voor u het kaf van het koren.
Bij Easy Vapes worden producten namelijk uitvoerig getest voordat ze worden aangeboden zodat u niet als proefkonijn hoeft te dienen.

Natuurlijk heeft ieder apparaat een gebruiksaanwijzing en dient de consument goed geïnformeerd te worden over hoe een product correct gebruikt moet worden.
Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. 

E-Liquid lijn

Easy Vapes E-logoSinds 2012 biedt Easy Vapes, als eerste in Nederland, een eigen E-Liquid lijn aan.
Deze E-Liquids worden in Nederland geproduceerd en bestaan enkel uit Europese en Amerikaanse ingrediënten.

De smaken van Easy Vapes' liquids zijn sinds de introductie van de eerste lijn nog niet geëvenaard binnen de BeNeLux.

Easy Vapes werkt continue aan verbetering van de E-Liquids.
Zo groeien wij mee met de nieuwste onderzoeksresultaten en proberen wij te innoveren in samenwerking met onze leveranciers en onze klanten. Met regelmaat wordt hierom ons aanbod vernieuwd om een zo goed mogelijk product aan te kunnen bieden.

Brancheorganisatie

elektronische sigaretten bond nederland esigbondEasy Vapes is prominent en trots lid van de Elektronische sigarettenbond Nederland (Esigbond). De leden van de brancheorganisatie laten zien dat zij opkomen voor de rechten van de ondernemers, het goede van de industrie en een gezonde groei van de markt in Nederland. Leden van de Esigbond zijn bereid een deel van hun opbrengst af te staan aan een goede toekomst voor de elektronische sigaret.

De organisatie heeft als doel het verbeteren van de kwaliteit van elektronische sigaretten en het professionaliseren van het ondernemerschap in de elektronische sigaretten industrie, het verbeteren van de service en informatie voor de gebruiker van de elektronische sigaret, alsmede het behartigen van de individuele en collectieve belangen van haar leden.