Nieuw

Innokin iTaste CLK 800 - zwart

  Innokin iTaste CLK 800 - zwart
  De iTaste CLK 800 is een eGo apparaat van Innokin. Variabel Voltage d.m.v. klikwiel aan de onderzijde. Voorzien van eGo aansluiting, verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren.
  € 24,95

  Beschikbaarheid: Op voorraad

  OF
  Beschrijving

  Details

  De iTaste CLK 800 is een zeer robuuste eGo batterij van maarliefst 800 mAh. Deze batterij geeft de mogelijkheid tot variabel voltage d.m.v. een klikwiel/draaiknop aan de onderzijde. Deze batterij zal een nieuw tijdperk voor eGo batterijen inluiden omdat deze niet meer wordt opgeladen met een speciale eGo lader, maar met een universele micro USB lader. De kwaliteit van dit apparaat gaat iedere andere eGo batterij ver voorbij.De batterij is voorzien van het bekende 3-klik aan/uit systeem van Innokin en zal d.m.v. verschillende kleuren LED-licht aangeven hoe vol de batterij nog is. Groen, geeft aan dat de batterij vol is. Oranje/Geel, dan is de batterij halverwege en bij Rood wordt het tijd om de batterij op te laden.De batterij is voorzien van een standaard 510-eGo aansluiting en is dus te gebruiken met een veelvoud aan opzetstukken.Geschikte laadkabel: iTaste USB - micro USB kabel Geschikte adapter: iTaste AC-USB adapterVerzendwijze: BriefpostSpecificaties:Lengte: 103 mm Diameter: 15 mm Capaciteit: 800 mAh Voltage instelbaar Beveiligingen: Bescherming tegen kortsluiting Berscherming tegen over-ontlading van de batterij Aan/uit knop (3-klik beveiliging) Het apparaat zal niet langer vuren dan 10 sec. ter beveiliging van het opzetstuk. De iTaste CLK 800 wordt geleverd zonder doosje of verpakking en is verkrijgbaar in 2 kleuren, namelijk zwart en zilver. Het doosje ontbreekt omdat de batterijen bij ons per 5 stuks verpakt worden aangeleverd.ATTENTIE! Laadt deze batterij alleen op met een geschikte, door de fabrikant goedgekeurde kabel. De CLK wordt niet opgeladen met een eGo lader, maar met een micro-USB kabel.
  Specificaties
  Fabrikant / MerkInnokin
  KleurZwart
  AansluitingeGo
  VerzendwijzeBrievenbus

  Gaat goed samen met:

  • Innokin Gladius Sleeve - gunmetal
   Sleeve ter bescherming van het schroefdraad van eGo batterijen en mooie aansluiting bij de Gladius van Innokin of andere mini tanks met een 510 aansluiting.
  • eGo Etui - zwart
   Handig voor het opbergen en meenemen van uw spulletjes, verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren.