Nieuw

Innokin iTaste CLK 1280 - wit

  Innokin iTaste CLK 1280 - wit
  De iTaste CLK 1280 is een eGo apparaat van Innokin. Variabel Voltage d.m.v. klikwiel aan de onderzijde. Voorzien van eGo aansluiting, verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren
  € 34,95

  Beschikbaarheid: Niet op voorraad

  Beschrijving

  Details

  De Innokin iTaste CLK 1280 is een zeer robuuste eGo batterij van maarliefst 1280 mAh.
  Deze batterij geeft de mogelijkheid tot variabel voltage d.m.v. een klikwiel/draaiknop aan de onderzijde. Deze batterij zal een nieuw tijdperk voor eGo batterijen inluiden omdat deze niet meer wordt opgeladen met een speciale eGo lader, maar met een universele micro USB lader.
  De kwaliteit van dit apparaat gaat iedere andere eGo batterij ver voorbij.

  De batterij is voorzien van het bekende 3-klik aan/uit systeem van Innokin en zal d.m.v. verschillende kleuren LED-licht aangeven hoe vol de batterij nog is.
  Groen, geeft aan dat de batterij vol is. Oranje/Geel, dan is de batterij halverwege en bij Rood wordt het tijd om de batterij op te laden.

  De batterij is voorzien van een standaard 510-eGo aansluiting en is dus te gebruiken met een veelvoud aan opzetstukken. Bij de batterij wordt ook een dikke beautyring/cover geleverd zodat de batterij ook heel mooi gebruikt kan worden met grotere tanks, zoals de Protank of de Aerotank.

  Verzendwijze: Pakketpost

  Specificaties:

  Lengte: 113,5 mm
  Diameter: 17 mm - 18 mm
  Capaciteit: 1280 mAh
  Voltage instelbaar
  Beveiligingen:
  Bescherming tegen kortsluiting
  Berscherming tegen over-ontlading van de batterij
  Aan/uit knop (3-klik beveiliging)
  Het apparaat zal niet langer vuren dan 10 sec. ter beveiliging van het opzetstuk.
  De iTaste CLK 1280 wordt geleverd in een mooi doosje, met een engelstalige gebruikshandleiding, inclusief beauty ring, nekkoord en laadkabel. Verkrijgbaar in 3 kleuren, namelijk Zwart, Wit en Roze

  ATTENTIE! Laadt deze batterij alleen op met de meegeleverde USB kabel of een geschikte, door de fabrikant goedgekeurde kabel. Let extra op met het nekkoord, deze is bevestigd met een schroefje welke goed vast dient te zitten.

  Specificaties
  Fabrikant / MerkInnokin
  KleurWit
  VariabelVoltage
  BatterijIngebouwd
  Batterij capaciteit1280 mAh
  AansluitingeGo
  Grootte / diameterGemiddeld / 18-20 mm
  Lengte11,35 cm
  Dikte / Diameter17 mm
  VerzendwijzePakket