Starter Sets | E-Sigaretten

  Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

  Soorten Starter Sets

  Er zijn verschillende soorten e-sigaretten verkrijgbaar. Wij maken het onderscheid in verschillende aspecten. Er zijn instelbare - en niet-instelbare e-sigaretten. Dit zegt iets over het apparaat (Mod/Batterij) welke gebruikt kan worden om de intensiteit van de damp te regelen. Hoewel het complete product hierdoor iets minder gebruiksvriendelijk wordt en een extra leer-curve krijgt is het wel een aanrader voor een ideale, op uw eigen voorkeur afgestemde ervaring.

  Clearomizer

  Verder wordt er onderscheid gemaakt in het type verdamper. Bij starter sets is de verdamper vaak uitgevoerd als clearomizer. Wilt u weten wat een clearomizer precies is? Lees dan dit blog artikel. Binnen de categorie "clearomizers" vinden we een aantal verschillende soorten. De belangrijkste soorten zijn de "topcoil" en "bottomcoil" clearomizers. Topcoil clearomizers zijn makkelijk te gebruiken, maar komen snel droog te staan. Bottomcoil clearomizer zijn ingewikkelder, maar geven een betere damp/smaak ervaring.

  Welk merk E-sigaret?

  Op deze pagina alleen al ziet u dat er verschillende merken/fabrikanten van e-sigaretten zijn. Easy Vapes hanteert niet alle merken die er bestaan, maar kiest alleen merken die geruime tijd consistentie in productkwaliteit laten zien. Wilt u meer weten over de voor- en nadelen van de merken onderling? Lees dan dit blog artikel eens door.

  Prijs / kwaliteit

  Zegt de prijs iets over de kwaliteit van een e-sigaret? Niet altijd, maar vaak wel. Een e-sigaret van €10,- zal niet van de beste kwaliteit zijn. Wees u er dus van bewust dat een goedkope e-sigaret vaak niet goed tegen een stootje kan. Lees onze gebruikers richtlijnen om te leren hoe u het best met een e-sigaret omgaat.