E-Sigaretten

Beginnen met de E-sigaret

Elektronische/Elektrische sigaretten (e-sigaretten) worden ook wel Persoonlijke Verdampers (PV’s) genoemd. Ze zijn er in veel verschillende soorten, vormen, maten en kleuren. Wanneer u begint met e-roken / dampen / vapen (spreek uit: “veepen”) dan is het verstandig om bij het begin te beginnen. En het begin is in dit geval een Starter Set. Starter Sets zijn voorzien van alle “hardware” die een beginnend damper nodig heeft, van de oplader tot de batterij en natuurlijk de verdamper.

Na het kiezen van een Starter Set hoeft u alleen nog een favoriete smaak e-liquid uit te kiezen en kunt u beginnen met dampen. Easy Vapes heeft proefpakketjes van ons eigen merk zodat u voor een kleine prijs wat smaken kunt uitproberen.

Voor u begint met dampen raden wij u aan eerst onze speciale informatie pagina door te nemen over de werking van de e-sigaret, de richtlijnen voor het gebruik van het product. En meer informatie over E-liquids.

U bent al een Damper?

Geweldig! Neem eens een kijkje bij onze clearomizers, coils, batterijen en accessoires.

Wilt u graag meer weten over specifike onderwerpen binnen het e-roken / dampen? Neem dan eens een kijkje op ons blog voor interessante artikelen.

Welke E-sigaret kopen?

U kunt misschien niet goed kiezen uit het aanbod e-sigaretten, dat is enigszins begrijpelijk. Online, in tabak-speciaal-zaken en drogisterijen wordt een gigantisch aanbod aan e-sigaretten ten toon gesteld. Dit is waarom u kiest voor Easy Vapes. Wij testen voor u de meeste elektrische sigaretten en kiezen in iedere categorie de makkelijkst, meest duurzame en kwalitatief hoogstaande producten uit. Ons aanbod is beperkt omdat we er bewust producten uit filteren.

De e-sigaretten die we aanbieden hebben allemaal een uitgebreide omschrijving waarin wordt aangegeven waar u op dient te letten bij het gebruik van het product. Lees eerst de “korte omschrijvingen” op de categorie pagina’s (via de blokken hierboven). Spreekt een product u aan? Lees dan de uitgebreide omschrijvingen op de individuele product pagina’s.

Stoppen met roken

Hoewel veel mensen stoppen met het roken van tabakssigaretten na het beginnen met gebruik van de e-sigaret is het product er niet voor bedoeld. Stoppen met roken is een medische bezigheid en de e-sigaret is geen medisch product. Het als dusdanig aanprijzen is dus niet realistisch.

De e-sigaret is bedoeld als minder schadelijk alternatief voor tabaksproducten. Dat de e-sigaret minder schadelijk is wordt keer op keer wetenschappelijk bewezen. Lees voor meer informatie over onderzoeken onze speciale onderzoekspagina.