E-Liquids

E-Liquid kopen?

Op deze pagina vind u ons aanbod in e-liquids, de vloeistof voor e-sigaretten. Klik hierboven op de blokken van de verschillende merken of accessoires om het aanbod te bekijken. Naast ons eigen merk e-liquids zijn de merken geselecteerd op herkomst, diversiteit en kwaliteit. Het aanbod is enkel afkomstig uit de EU of de Verenigde Staten (VS) en biedt diversiteit in de zin van smaak.

In de bovenstaande categorieën kunt u e-liquids vinden met verschillende smaken zoals tabak en drank, maar ook fruitige smaken als framboos, bessen, meloen of banaan.

Let op: Bewaar de e-liquids op een koele, donkere plaats om de houdbaarheid te verbeteren. En bewaar e-liquids altijd buiten bereik van kinderen en huisdieren.

Wat is E-liquid?

E-liquids zijn de vloeistoffen die u nodig heeft om uw e-sigaret te gebruiken. In onze e-liquid collectie vindt u zowel liquids met nicotine als nicotinevrije liquid. De vloeistof die zich in de tank of clearomizer van uw elektronische sigaret bevindt, wordt e-liquid, e-vloeistof of e-juice genoemd. Deze vloeistof wordt m.b.v. een hitte-element (coil) verhit, waardoor deze verdampt. Daarom heet het gebruiken van een e-sigaret ook dampen.

E-liquids bestaan uit een aantal hoofdingrediënten: Propyleenglycol (PG), Glycerol (VG) Aroma's (smaakstof), en optioneel nicotine. U kunt kiezen uit verschillende soorten sterkten, van geen nicotine (0 mg/ml) tot "zware" nicotinesterkte (18 mg/ml).

Wilt u meer weten over de ingrediënten in e-liquid? Bekijk onze speciale pagina over e-liquid.