Betaal methoden | Easy Vapes

elektrische sigaretten e-sigaret kopen webwinkel ideal

 iDeal

Nederlands gemakkelijkste betaalmiddel op internet. Betaal snel, veilig en eenvoudig via uw eigen, vertrouwde bank.

PayPal

Wereldwijd is PayPal het meest geaccepteerde betaalsysteem op het internet. Omdat Credit Card maatschappijen de directe koop van e-sigaretten online niet (meer) toestaan wordt u aangeraden om PayPal te gebruiken als middel om met uw credit card te betalen. Maak simpelweg een PayPal account aan, koppel uw creditcard en betaal veilig en eenvoudig uw bestellingen.

elektrische sigaretten e-sigaret kopen webwinkel bancontact

MisterCash/Bancontact

Het betaalsysteem waar vooral in Belgie de voorkeur aan wordt gegeven. Ook bij Easy Vapes kunt u eenvoudig en veilig gebruik maken van dit betaalmiddel om uw bestelling snel af te ronden.

elektrische sigaretten e-sigaret kopen webwinkel sofort

 Sofort Banking

In overige Europese landen wordt, naast PayPal, Sofort Banking gebruikt als betaalmiddel. Net als iDeal en MisterCash biedt Sofort een veilige en eenvoudige omgeving om uw bestellingen snel af te kunnen ronden.

Overboeking

Wanneer u geen gebruik wilt maken van de online betaalmiddelen biedt Easy Vapes u de mogelijkheid om uw bestelling handmatig over te maken. Kiest u voor deze optie, dan ontvangt u na uw bestelling een e-mail met de nodige gegevens. Gebruik deze gegevens om het bedrag zelf over te maken en vermeld daarbij vooral het bestel- of factuurnummer.
Let op: Uw bestelling wordt pas verzonden wanneer de betaling bij Easy Vapes binnen is. Dit kan, afhankelijk van uw bank 1-3 werkdagen duren.